EMB Energetisch morfologisch bloedonderzoek

Eén van de lab onderzoeken die ik vaak gebruik is de EMB bloedtest . Deze testmethode werkt ondersteundend aan de behandeling.  Door middel van een vingerprik wordt capillair bloed afgenomen.  Vervolgens wordt dit in het lab onderzocht.

De suppletie adviezen die worden gegeven bij de lab uitslag zijn vaak wel wetenschappelijk onderzocht en onderbouwd.

“Inzicht in je gezondheid  (uit blog Vitakruid)

Een kijkje in het bloed geeft een beter beeld van het totale plaatje. Met deze test krijg je inzicht in reguliere waarden zoals de bloedplaatjes, hemoglobine, rode bloedcellen en witte bloedcellen. Maar het kan ook verschillende tekorten, verstoringen en belastingen aan het licht brengen. Waarden die met dit onderzoek naar boven kunnen komen zijn onder andere:

  • Vitaminen- en mineralentekorten
  • Darm- en leververstoring
  • Vrije radicalen en toxiciteit
  • Virale en bacteriële belasting
  • Pancreasinsufficiëntie
  • Hormoonbalans

Slechts enkele druppels bloed verschaffen dus uitgebreide informatie over de conditie van je gehele systeem. Vervolgens maakt de therapeut een vertaalslag naar de praktijk en voorziet je van een uitgebreide analyse en advies. Hiermee leer je bewuster kijken naar je voedingspatroon en leefstijl. ” bron: Vitakruid

Tarief EMB testen

Een EMB test wordt net als supplementen, niet vergoed door je verzekeraar.

Tarief :

A.  Bestaande klanten in mijn praktijk kunnen een losse bloedtest laten afnemen.
Deze kost dan  € 105,- ,  de testuitslag bespreken doen we in een apart consult.

B.  Speciaal EMB traject kost  € 295,-
Wat  je hiervoor krijgt: 

–  bloedafname tbv van de test inclusief een uitgebreid intake gesprek en een Bravermantest (vragenlijst)
–  bespreking van de uitslagen van de test
–  uitgebreid behandelplan met een voedings/leefstijladvies en advies voor suppletie. (De kosten van suppletie vallen niet binnen de € 295,- )

De bloedtesten kunnen  allen  worden afgenomen van maandag t/m donderdag.

** De adviezen die n.a.v. de test worden gegeven hebben een energetische en/of holistische insteek. De waarden in deze test kunnen niet 1-op-1 vergeleken worden met een reguliere bloedtest. Voor bijvoorbeeld vitamine B12 kan er regulier een normale waarde zijn, terwijl deze uit deze EMBtest een deficiëntie aangeeft. EMBtest doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandeladvies uitsluitend met instemming van de cliënt. Deze vervangen echter niet de diagnostiek, verpleging en verzorging van de reguliere gezondheidszorg. Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen n.a.v. deze EMBtest vallen onder ‘natuurgerichte geneeswijzen’.