fbpx

Interim

Veronike

Interim

Na 20 jaar te hebben gewerkt als manager / projectleider bij vele organisaties, heb ik besloten in 2014 om mijn focus  in eerste instantie te leggen op verdieping in het coaching-vak en begeleiding 1-op-1. In 2016 heb ik besloten om het coachen uit te breiden met Orthomoleculair voedingsadvies en in 2017 ben ik begonnen aan de HBO opleiding Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut.

Door cliënten coaching en Orthomoleculaire ondersteuning aan te bieden worden nog betere resultaten bereikt. Sinds kort heb ik mijn praktijk aan huis. Vanaf deze vaste plek kan ik mijn cliënten de beste support geven die zij nodig hebben.

Echter, juist met deze aanvulling en ervaring biedt ik  steeds een grotere meerwaarde aan bedrijven, hetzij op het gebied van coachingstrajecten maar zeker ook als interim manager/begeleider.  Daarom blijf ik beschikbaar voor boeiende interim-klussen. Voor een aantal opdrachten huur ik experts in om met mij mee te werken zodat ik in alle gevallen de juiste snaar weet te raken.
Als freelancer kan ik met u samenwerken zonder grote overheadkosten, met korte lijnen en volledige aandacht voor u als opdrachtgever, uw medewerkers en mijn vak.

Wilt u meer weten dan kom ik graag vrijblijvend langs.