fbpx

BEMER partner

Fysische Vasculaire Therapie voor mensen , nu ook speciale versie voor paarden

We kennen allemaal wel in onze omgeving mensen met chronische klachten,  deze klachten hebben een negatieve invloed op onze kwaliteit van leven.
* Diabetes, hart- en vaatziekten, mentale overbelasting, moe zijn en voortdurend last hebben van spieren en gewrichten,
* vaak blauwe plekken, hijgend bovenaan de trap....etc.
zijn een paar voorbeelden van klachten die kunnen horen bij een verminderde micro circulatie.

Fysische vasculaire therapie is een medisch gecertificeerde, effectieve aanvullende therapie. Het wordt ingezet in vele medische praktijken, in de complementaire zorg en ook in de topsport. Het is wetenschappelijk onderbouwd, bewezen effectief en gewoon toepasbaar thuis.

Wil je meer informatie:

  • zie de brochure "Microcirculatie, het belang van van de kleinste vaten voor een gezonde bloedcirculatie" van de Federale vereniging voor gezondheidsvoorlichting en consumentenbescherming.
  • alle cliënten in mijn praktijk liggen na de behandeling gratis op de BEMER.
  • huren ook mogelijk, kosten variëren van €60 tot  €100 per week
  • Kom naar een professionele gezondheidspresentatie .
    Tijdens onze informatie bijeenkomsten wordt er uitgelegd hoe de doorbloeding werkt en hoe deze fysische vasculaire therapie dit positief beïnvloed. Tevens wordt duidelijk hoe je zelf met gemak  kunt werken aan preventie, het verminderen van je klachten en het verbeteren van je gezondheid en vitaliteit.
  • Neem gerust contact met me op als je gezondheidswensen hebt die je graag oorzakelijk  wilt benaderen. Veronike 06 10085998

BEMER ondersteuning voor sporters en ruiters Door de juiste wijze van doorbloeding van de fijnste bloedvaten kunnen warming-up en cooling-down korter zijn,
herstelt het lichaam sneller en is de training uiteindelijk effectiever, minder verzuren en sneller herstel van de spieren .
Alvast hierbij de  BEMER HORSE SET introductiefilm

2 x per dag 8 minuten dit medische systeem inzetten geeft je 24 uur per dag een optimalisering van de microcirculatie. Het medische systeem wordt zowel in klinieken als in huis toegepast .

Met deze introductie film krijg je een eerste indruk

Voor een directe bestelling bij mij als BEMER Partner of voor meer product informatie kan je  klikken op SHOP . Ik help je daar graag bij en wil je goed voorlichten voordat je besluit te kopen.  Bij elke aankoop kom ik een aantal keren bij je langs om het systeem uit te leggen en je te begeleiden in het gebruik.