fbpx

BEMER partner

Fysische Vasculaire Therapie

We kennen allemaal wel in onze omgeving mensen met chronische klachten,  deze klachten hebben een negatieve invloed op onze kwaliteit van leven. Diabetes, hart- en vaatziekten, mentale overbelasting, moe zijn en voortdurend last hebben van spieren en gewrichten, vaak blauwe plekken, hijgend bovenaan de trap....etc. zijn een paar voorbeelden van klachten die kunnen horen bij een verminderde micro circulatie.
Fysische vasculaire therapie is een medisch gecertificeerde, effectieve aanvullende therapie. Het wordt ingezet in vele medische praktijken, in de complementaire zorg en ook in de topsport. Het is wetenschappelijk onderbouwd, bewezen effectief en gewoon toepasbaar thuis.

Wil je:
* meer informatie over de micro circulatie klik hier voor de brochure "Microcirculatie, het belang van van de kleinste vaten voor een gezonde bloedcirculatie" van de Federale vereniging voor gezondheidsvoorlichting en consumentenbescherming.
* proefliggen kom een keer vrijblijvend uitproberen, alle cliënten in mijn praktijk liggen na de behandeling gratis op de BEMER.
* natuurlijk is eerst huren ook mogelijk, kosten variëren van €60 tot  €100 per week.
* naar een gezondheidspresentatie komen?
Dan kun je met mij contact opnemen.  Veronike@Herrots.nl of bel 06-10085998

Tijdens onze informatie bijeenkomsten wordt er uitgelegd hoe de doorbloeding werkt en hoe deze fysische vasculaire therapie dit positief beïnvloed. Tevens wordt duidelijk hoe je zelf met gemak  kunt werken aan preventie, het verminderen van je klachten en het verbeteren van je gezondheid en vitaliteit.*
Voor een bestelling bij mij als BEMER Partner of voor meer product informatie kan je hier klikken. Ik help je daar graag bij. Na aankoop komt ik een aantal keren bij je langs om het systeem uit te leggen en je te begeleiden in het gebruik.

BEMER ondersteuning voor sporters en ruiters Door de juiste wijze van doorbloeding van de fijnste bloedvaten kunnen warming-up en cooling-down korter zijn, herstelt het lichaam sneller en is de training uiteindelijk effectiever, minder verzuren en sneller herstel van de spieren .

2 x per dag 8 minuten dit medische systeem inzetten geeft je 24 uur per dag een optimalisering van de microcirculatie. Het medische systeem wordt zowel in klinieken als in huis toegepast .

Met deze introductie film krijg je een eerste indruk

 

 

Als BEMER Ambassadeur mag ik je uitnodigen voor een presentatie op maat. Neem gerust contact met me op als je gezondheidswensen hebt die je graag oorzakelijk  wilt benaderen. Veronike 06 10085998