fbpx

Contact

Contact

Praktijkadres (alleen op afspraak)
Boswijklaan 2
3941 ZN, Doorn

Telefoon: 06 1008 5998 (alleen werkdagen)

E-mail : info@herrots.nl        LinkedIn  


Workshops en presentaties,
alleen na aanmelding vooraf
Locatie :  Sansoma    Dorpstraat 26, Doorn

Bereikbaarheid: Er is bij beide locaties voldoende parkeerruimte.
Toegankelijk voor invaliden.

Tarieven

 

Bij verhindering graag de afspraak minimaal 24 uur van te voren afzeggen, anders wordt gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Tarieven 2019
inclusief btw
Orthomoleculaire Therapie Coaching

Intake gesprek anderhalf a 2 uur € 125,- € 125
2e consult inclusief behandelplan € 85,- per uur
Vervolg consult: € 65,- per uur per gesprek a 2 uur : € 125
(los uur € 65,- )
Therapie traject:
incl. 5% korting
€ 385,- (Intake a 2uur, 2e gesprek
a 1 uur incl behandelplan en 3 vervolgconsulten a 1 uur)
€ 618,-
5 gesprekken a 2 uur
telefonisch consult (20 minuten) € 20, -
* prijzen onder voorbehoud
** Alle prijzen zijn exclusief supplementen en/of laboratorium testen

CAT prestatie code(s)

CAT-therapeut nummer: CM1735-11-12-18

Uitleg en toelichting behandelvormen VAKGROEP NATUURGENEESKUNDE

Deze vakgroep staat ook wel bekend als natuurgeneeswijze en is in het verleden ook zo genoemd. Tot deze vakgroep behoren behandelvormen die als ‘natuurlijk’ kunnen worden gezien. Veelal bevordert of stimuleert een behandelvorm die behoort tot de vakgroep natuurgeneeskunde een helingsproces dat van nature minder snel of effectief zou zijn. De klachten die behandeld kunnen worden met Natuurgeneeskunde kunnen zowel lichamelijk als psychisch van aard zijn.

Orthomoleculaire geneeskunde 24000

Orthomoleculaire geneeskunde is een alternatieve behandelwijze die het tekort aan voedingsstoffen en supplementen in het lichaam aanzuivert. Orthos is het Griekse woord voor juist, en moleculair slaat op moleculen, het kleinst mogelijke zuiver deeltje van een stof.

Overige natuurgeneeskunde 24005

Een verzamelnaam voor natuurgeneeskunde die niet voldoet aan de criteria van de overige genoemde behandelvormen. Veel natuurgeneeskundige behandelvormen zijn benoemd en hebben hun eigen prestatie code. De behandelvorm en prestatiecode ”Overige natuurgeneeskunde” is van toepassing als de therapeut eclectisch en holistisch werkt volgens de richtlijnen van het CAT-competentieprofiel.

Psychotherapie 24500

Psychotherapie is een therapievorm voor volwassenen en kinderen die maken hebben met psychische of psychosomatische aandoeningen, problemen en stoornissen, zoals angsten, depressies en verslavingsproblemen. Ook bij stress of een burn-out kan psychotherapie zijn vruchten afwerpen. Het doel van de therapie is om de psychische problemen en klachten (sterk) te verminderen of verdraaglijker te maken.

Counseling 24506

Counseling is een laagdrempelige vorm van (emotionele) hulpverlening. Letterlijk vertaald uit het Engels betekent het raadgeven. Het doel van counseling is het helpen van mensen bij: – het oplossen of hanteren van problemen – het vinden van antwoorden op vragen – het benutten van ongebruikte mogelijkheden – het ontwikkelen van kennis en vaardigheden.

Voor vergoedingen klik hier of kopieer de link: : http://www.catcomplementair.nl/vergoeding-zorgverzekeraars

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT).  GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie   GAT geschillen.   Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode.