Total Reset Therapeut

Ontvang een gedetailleerde meting en pak duurzaam de oorzaak aan van klachten als hooikoorts, voedingsintolerantie, huidaandoeningen en andere klachten aan. 

Met welke klachten kan ik terecht?
 • Oor- neus- en keelproblemen
 • Darmstoornissen
 • Problemen met de klieren, zoals de schildklier
 • Spier- en gewrichtsproblemen, zoals onverklaarbare spierpijn, pijn of stijfheid in de gewrichten
 • Stofwisselingsstoornissen
 • Aandoeningen van het skelet of de botten
 • Problemen van het zenuwstelsel
 • Problemen met de luchtwegen zoals astma, bronchitis etc.
 • Huidproblemen zoals eczeem, psoriasis, acne
 • Problemen met de bloedvaten
 • Emotionele disbalansen en ook diverse immuunstoornissen
 • Opgezwollen buik, constipatie, diarree,
 • Hoofdpijn of vermoeidheid

Wat is een allergie?

Een allergie is een reactie van het immuunsysteem op lichaamsvreemde stoffen (allergenen), die op zich helemaal niet schadelijk hoeven te zijn, zoals stuifmeelkorrels, huidschilfers van dieren, uitwerpselen van huisstofmijt, schimmelsporen of voedselbestanddelen.

OORZAKEN VAN ALLERGIEËN kunnen zijn:

 • gifstoffen uit diverse bronnen zoals bv:  voeding, bacteriën, schimmels, virussen
 • straling  kwik, MSG, etc. (de neurotoxines)
 • trauma zoals verwondingen, littekens, ongelukken, operaties
 • maar ook emotionele trauma’s
 • allergieën heb je  geërfd van grootouders etc. (genetisch bepaald)
 • tekorten en onvoldoende opname van nutriënten

 

Uitleg hoe TRM (voorheen heette dat NAET) werkt:

 

Hoe werkt Total Reset?

Een Total Reset Therapeut kijkt op een holistische manier naar het lichaam.
Iedereen bestaat  uit organen en ieder orgaan heeft regulier zijn eigen arts, maar vanuit de Oosterse geneeswijze bekeken, worden al die organen onderling met elkaar verbonden door middel van meridianen.

De basis waar deze methode uit is ontstaan is acupunctuur. Total Reset is een prachtige, doelgerichte combinatie van een spiertest uit Kinesiologie, gecombineerd met de kennis van chiropractie en de westerse geneeskunde, maar de.

Westers gezien reageert het lichaam op een eiwit, als dat als lichaamsvreemd wordt gezien, dan start er een immuunreactie. In het bloed kun je dan IgE of IgG testen. (even heel kort door de bocht)

Wanneer we kijken naar de meridianen en het energieveld van ons lichaam, dan reageert ons lichaam al wanneer het in het energieveld komt van een stof. Er is een uitwisseling van informatie tussen de twee energievelden. Als ons lichaam dat andere energieveld herkent als zijnde een ‘goede’ energie, dan is er niets aan de hand. Alle meridianen blijven vrolijk stromen, het lichaam is in balans en gezond.
Wanneer dat andere energieveld wordt gezien als ‘vijand’, dan ontstaat er een reactie en die reactie is in eerste instantie in de meridianen en daarna fysiek merkbaar.

Van hooikoorts tot darmklachten, eczeem tot hoofdpijn. Veel mensen blijven lopen met deze klachten of gaan steeds meer voeding ontwijken of steeds hebben steeds meer medicatie nodig.

Blijf jij lopen met deze klachten of wil je het aanpakken?

Lees hier de ervaringen van anderen op de officiële TRM site

ZELFHULP TRM  voor bestaande klanten 

Wanneer je ervaren hebt hoe goed TRM kan helpen in mijn praktijk, is het fijn om ook af en toe zelf een allergie te kunnen aanpakken.

klik hier voor de uitleg video

Wat anderen zeggen over HERROT’s

jan 2022 Fijne behandelaar kundig en prettig in de omgang ik voelde me erg ontspannen en kan haar zeker aanbevelen! S.Kaligis
Over Allergieën, Total Reset Methode
jan 2022 Ik raad iedereen aan om een Total reset te boeken. De eerste keer voelde zo goed dat ik meerdere behandelingen heb gehad bij Herrot’s, sindsdien slaap ik veel beter en is mijn stoelgang verbeterd. Al met al voel ik me nu veel fitter en ben ik ook van...
Over Allergieën, Total Reset Methode
Wat ben ik blij dat ik via via van Total Reset hoorde. Ik zat behoorlijk in de put, zo weinig eigenwaarde, zo veel gezondheidsklachten. Ik kwam de eerste keer binnen als een zwak, slap, bibberig vogeltje, zo koud, uitgemergeld en uitgeput. Ik stevende af op dure darmonderzoeken en allerlei voedsel...
Over Self Empowerment, Total Reset Methode
Duidelijke uitleg vriendelijk geholpen
Over Allergieën
Hele fijne effectieve behandeling gehad door een hele vriendelijke therapeute. Ik raad dit aan iedereen aan die kampt met allergieën, darmproblemen etc… Heel waardevol!
Over Allergieën, Orthomoleculaire Therapie
Duidelijke uitleg vriendelijk geholpen
Over Total Reset Methode
Bedankt voor de behandeling! je hebt uitgebreid de tijd genomen om mij te helpen! Je hebt me goed gecoacht en zorgzaam behandeld. Ik heb de behandeling goed ervaren en voelde me daarna een stuk beter. Zeker een aanrader!
Over coaching, Total Reset Methode
HERROT’s kijkt echt zorgvuldig naar wie je bent en hoe ze je kan helpen. Ze coacht heel fijn, zorgzaam en gaat van jouw eigen krachten van je lichaam en hoofd uit. Ze denkt mee en samen zijn we mijn allergie aan het onderzoeken en aan het oplossen. Al met al...
Over Allergieën, coaching, Self Empowerment, Total Reset Methode
The treatment itself was very relaxing, and I left feeling more positive, motivated and rejuvenated. Thank you!
Over Total Reset Methode
Dankjewel voor de behandeling die mij nog meer ontspanning en rust heeft gebracht, gegeven door een deskundige therapeut vanuit een prettige sfeer. Een aanrader om te ervaren!
Over Total Reset Methode
Door een goede vriendin ben ik terecht gekomen bij Veronike. Mijn klachten waren altijd wakker worden met hoofdpijn, en regelmatig migraine aanvallen.(1x per week). Na het intake gesprek is Veronike gelijk begonnen met de Total Reset Methode. Al na de eerste behandeling werden de klachten minder. Nu, na de gehele...
Over Allergieën, Total Reset Methode
Van kinds af aan heb ik met huideczeem gelopen, vooral in mijn gezicht en handen. Vervelend vond ik het en had al van alles geprobeerd. Na een paar maanden ben ik van mijn klachten af, voel me ook veel beter.
Over Allergieën, Total Reset Methode
Mijn zoontje van 7 jaar volgt Total Reset. Hij heeft veel allergieën, nog niet alles is weg, maar na 10 behandelingen kan hij weer tegen lactose, ei en pinda. Niet iedere dag, maar voorzichtig kleine beetjes uitbreiden Hij kreeg meer energie en werd weer een vrolijker kind! Veronike is erg...
Over Allergieën, kinderen, Total Reset Methode