fbpx

Coaching

Coaching

Als Effortless coach begeleid ik je in een periode in je leven om, van waar je nu bent, te komen waar je wilt zijn. Dat kan enkele maanden zijn, een jaar of totdat je werkelijk je doel hebt bereikt. We zien elkaar ongeveer eens in de drie weken maar tussendoor ben ik altijd bereikbaar. Ik help je oplossingen te vinden en blijvende veranderingen aan te brengen, als cliënt bepaal je zelf de "agenda".

Na een intake gesprek bepalen we samen het vervolg en kan je kiezen voor een kort of langer traject.

Redenen om langs te komen zouden kunnen zijn:

  • Verdriet verwerking
  • Scheiding en trauma's
  • Niet lekker in je vel zitten
  • Je doel bereiken
  • Loopbaan coaching
  • Werken weer leuk maken

Ook de combinatie met Orthomoleculaire Therapie is een mogelijkheid. Niet alleen emotioneel gezonder worden maar ook je lijf herstellen wat resulteert in beter in jezelf zitten

Ik werk met o.a. de volgende interventies : PMA, The Work, Journey, Eye yoga en met hart-coherentie.

Cellen en hun geheugen

"Ons lichaam bestaat uit grofweg 100.000 miljard cellen. Dit zijn allemaal opslagplaatsen van informatie en bevatten ons onderbewuste reservoir van ervaringen en overtuigingen. Hierdoor reageren we vaak vanuit 'het verleden' op situaties in het heden en dat belemmert ons om nu in vrijheid te zijn wie we van binnen eigenlijk willen zijn. Dat is de bron van onze problemen, verslavingen, trauma's en andere ongewenst remmende factoren, die ons levensgeluk en onze geestelijke en fysieke gezondheid ernstig belemmeren.

En van al die onderbewuste ballast kun je, door de nieuwe inzichten die we hebben over hoe we als mens in elkaar zitten, vrij makkelijk worden bevrijd. Het is simpel, niet altijd makkelijk, maar wel altijd de moeite waard. Het helpt je om weer moeiteloos te leven, net als een onbevangen kind dat al die lading nog niet bij zich draagt.

De Effortless Coach werkt vanuit een Quantum Fysisch wereldbeeld dat ons leert over de grote verbondenheid van alle aspecten in ons leven. Hij of zij past de vijf universele beginselen van leven toe die hierop gebaseerd zijn en helpt je om ermee in harmonie te komen, zodat ze niet tegen je werken, maar vóór je."

Enkele cliënt reacties:

"Wat een mooi en leuk mens ben je waar ik me snel bij me op m'n gemak voel, heel bijzonder."

"Wat mij in alles sterkt, is dat ik maar een ding nog belangrijker ben gaan vinden doordat ik bij jou was en dat is mijn gezin. Dat voelt heel goed... Dat voelt zo fijn en waardevol...dankzij die sessies..."

hangmat

Effortless Coaching is de manier om mensen te helpen een moeiteloos en vervullend leven te leiden, vrij van frustraties, blokkades en klachten. Geen gemakzuchtig leven, juist vol van positieve energie: topsporters halen gouden medailles en concertpianisten trekken volle zalen omdat hun prestatie moeiteloos gaat, met plezier en inspiratie. Een leven van voldoening en vervulling, ongeacht uitdagende omstandigheden, dat is wat we onder moeiteloos verstaan.

Het Effortless Coaching proces levert je grote waarde, laat je slagen in dingen die je al zo lang hebt gewild maar nooit hebt kunnen realiseren.
(bron: G.Meerstad/vital performance)

De opleiding tot Effortless coach is geaccrediteerd door het NOBCO.

De vijf universele beginselen van leven :
1. Verbondenheid
2. Vloeiendheid
3. Vrijheid
4. Intentie
5. Bijdrage

De coach zorgt dat je niet tegen de stroom van het leven in gaat, maar met de stroom mee, door over te gaan van de staat van verdediging naar de staat van groei, waarin je de vijf beginselen van leven met succes kunt toepassen. En dat verschil merk je in alle dingen in je leven, dat maakt het moeiteloos.