Over coaching

Persoonlijke groei

Veronike is een fantastische coach. Voelt heel goed waar je (niet uitgesproken) vragen zitten, waar je mee zit. Luistert aandachtig en voelt je emoties haar fijn aan, en dat is heel mooi. Geeft erkenning. Veronike ging samen met mij op weg waardoor je samen door de “muur” kan breken. De manier waarop ze dat doet is heel prettig. Je voelt je volledig op je gemak. Samen bepaal je wat je aanpakt en hoe je dat in die sessie aanpakt. Natuurlijk daarna moet je wel op pad om de dingen die je leert, inzichten die je krijgt, verder op te pakken en aan te werken. Het heeft mij een heel stuk dichter bij mijn eigen zijn, bron, gevoel gebracht.

Samen met Veronike heb ik weer verder kunnen groeien en vooral dichter bij mijn gevoel kunnen komen. Ik ben Veronike dankbaar voor alle support, ondersteuning, betrokkenheid, liefde, energie die zij in de begeleiding gestoken heeft. Dhr. S.

Kom langs voor een vrijblijvend advies

Afspraak maken

Misschien ook interessant

 • Over microcirculatie, pijn

  Neuropathie in voeten

  Na een eerste losse kennismakingsbehandeling. Ik was uiterst ontspannen alsof ik de hele dag in de sauna gad gezeten of ...
  Lees meer
  Lees meer over Neuropathie in voeten
 • Over Nano Healthcare, pijn

  Hielspoor

  Wat een gemene pijn geeft hielspoor, vooral bij het opstarten elke keer. Ik had al veel geprobeerd om er van ...
  Lees meer
  Lees meer over Hielspoor
 • Over coaching

  Doorpakken

  jan 2022 Zo fijn om te komen. Kom nu ook vaker en cliché misschien maar wou dat ik dit veel eerder ...
  Lees meer
  Lees meer over Doorpakken