Over coaching

Persoonlijke groei

Veronike is een fantastische coach. Voelt heel goed waar je (niet uitgesproken) vragen zitten, waar je mee zit. Luistert aandachtig en voelt je emoties haar fijn aan, en dat is heel mooi. Geeft erkenning. Veronike ging samen met mij op weg waardoor je samen door de “muur” kan breken. De manier waarop ze dat doet is heel prettig. Je voelt je volledig op je gemak. Samen bepaal je wat je aanpakt en hoe je dat in die sessie aanpakt. Natuurlijk daarna moet je wel op pad om de dingen die je leert, inzichten die je krijgt, verder op te pakken en aan te werken. Het heeft mij een heel stuk dichter bij mijn eigen zijn, bron, gevoel gebracht.

Samen met Veronike heb ik weer verder kunnen groeien en vooral dichter bij mijn gevoel kunnen komen. Ik ben Veronike dankbaar voor alle support, ondersteuning, betrokkenheid, liefde, energie die zij in de begeleiding gestoken heeft. Dhr. S.

Kom langs voor een vrijblijvend advies

Afspraak maken

Misschien ook interessant

 • Over Allergieën, Total Reset Methode

  Eczeem

  Van kinds af aan heb ik met huideczeem gelopen, vooral in mijn gezicht en handen. Vervelend vond ik het en ...
  Lees meer
  Lees meer over Eczeem
 • Over Allergieën, kinderen, Total Reset Methode

  Kinder allergie

  Mijn zoontje van 7 jaar volgt Total Reset. Hij heeft veel allergieën, nog niet alles is weg, maar na 10 behandelingen ...
  Lees meer
  Lees meer over Kinder allergie
 • Over coaching

  Gewoon top

  Ik vind haar manier van werken fijn! En ze legt ook alles super uit. Gewoon een top vrouw die weet ...
  Lees meer
  Lees meer over Gewoon top