Over coaching, Orthomoleculaire Therapie

Slaapproblemen

Ik kwam voornamelijk omdat ik slecht sliep. Uiteindelijk was er wel wat meer aan de hand dan dat… Ik vond het allemaal best spannend, wat kon ik verwachten? Wat zou er gebeuren? Ik ben zelf niet erg van het “alternatieve” maar toch wilde ik het proberen. Ik was benieuwd of dit wel zou werken. Veronike was vanaf het begin heel open en duidelijk. Ze legde alles in stappen uit en vroeg wat ik er van vond. Het begon op een rustig tempo, dat was fijn. Ze respecteert je grenzen, en kan goed naar je luisteren. Door verschillende oefeningen en op dingen te letten waar ik normaal nooit echt bij stilstond merkten we snel vooruitgang. Veronike zorgt ervoor dat je bewust van dingen wordt en waar je prioriteiten moet stellen.

Op het juiste moment gingen we wat afbouwen en ook op precies het goede moment ronden we het traject af. Zelfs nadat het afgerond is neemt ze nog contact met je op om te kijken hoe het gaat. Ik heb het coachen en de Orthomoleculaire Therapie als erg prettig ervaren en ik slaap een stuk beter! Ik heb Veronike al bij meerdere mensen aangeraden.

Kom langs voor een vrijblijvend advies

Afspraak maken

Misschien ook interessant

 • Over Allergieën, Total Reset Methode

  Eczeem

  Van kinds af aan heb ik met huideczeem gelopen, vooral in mijn gezicht en handen. Vervelend vond ik het en ...
  Lees meer
  Lees meer over Eczeem
 • Over Allergieën, kinderen, Total Reset Methode

  Kinder allergie

  Mijn zoontje van 7 jaar volgt Total Reset. Hij heeft veel allergieën, nog niet alles is weg, maar na 10 behandelingen ...
  Lees meer
  Lees meer over Kinder allergie
 • Over coaching

  Gewoon top

  Ik vind haar manier van werken fijn! En ze legt ook alles super uit. Gewoon een top vrouw die weet ...
  Lees meer
  Lees meer over Gewoon top