Over coaching, Orthomoleculaire Therapie

Slaapproblemen

Ik kwam voornamelijk omdat ik slecht sliep. Uiteindelijk was er wel wat meer aan de hand dan dat… Ik vond het allemaal best spannend, wat kon ik verwachten? Wat zou er gebeuren? Ik ben zelf niet erg van het “alternatieve” maar toch wilde ik het proberen. Ik was benieuwd of dit wel zou werken. Veronike was vanaf het begin heel open en duidelijk. Ze legde alles in stappen uit en vroeg wat ik er van vond. Het begon op een rustig tempo, dat was fijn. Ze respecteert je grenzen, en kan goed naar je luisteren. Door verschillende oefeningen en op dingen te letten waar ik normaal nooit echt bij stilstond merkten we snel vooruitgang. Veronike zorgt ervoor dat je bewust van dingen wordt en waar je prioriteiten moet stellen.

Op het juiste moment gingen we wat afbouwen en ook op precies het goede moment ronden we het traject af. Zelfs nadat het afgerond is neemt ze nog contact met je op om te kijken hoe het gaat. Ik heb het coachen en de Orthomoleculaire Therapie als erg prettig ervaren en ik slaap een stuk beter! Ik heb Veronike al bij meerdere mensen aangeraden.

Kom langs voor een vrijblijvend advies

Afspraak maken

Misschien ook interessant

 • Over coaching

  Stap voor stap

  Ik voel me altijd veel beter als ik Veronike weer gesproken heb. Ze luistert goed en weet altijd precies de ...
  Lees meer
  Lees meer over Stap voor stap
 • Over Nano Healthcare, pijn

  NANO na 4 behandelingen al meer energie en minder pijn

  Na 4 maal behandeld te zijn met NANO therapie voel ik mij nu al opgewekter omdat ik meer energie heb. Daarnaast ...
  Lees meer
  Lees meer over NANO na 4 behandelingen al meer energie en minder pijn
 • Over microcirculatie, pijn

  Neuropathie in voeten

  Na een eerste losse kennismakingsbehandeling. Ik was uiterst ontspannen alsof ik de hele dag in de sauna had gezeten of ...
  Lees meer
  Lees meer over Neuropathie in voeten