Over Self Empowerment, Total Reset Methode

Koud, uitgemergeld en uitgeput

Wat ben ik blij dat ik via via van Total Reset hoorde. Ik zat behoorlijk in de put, zo weinig eigenwaarde, zo veel gezondheidsklachten.
Ik kwam de eerste keer binnen als een zwak, slap, bibberig vogeltje, zo koud, uitgemergeld en uitgeput. Ik stevende af op dure darmonderzoeken en allerlei voedsel niet meer kunnen eten en ik wilde gewoon niet aan een ingewikkeld dieet. Na elke behandeling (ik had er vijf) voelde ik positief effect, ik zal er een paar noemen.
Na de eerste keer ging mijn gewicht 5 à 6 kilo omhoog en dat was een goed teken en is zo gebleven. Ik kan nu boeren laten, dat is nieuw en positief voor loslaten. Ik heb nooit meer een opgeblazen buik, ben niet meer misselijk en heb zelden nog buikpijn. Ik heb het niet meer zo ijskoud. Ik durf weer alles te eten, ik ben niet meer bang voor eten, hoera! Ik ben niet meer zo obsessief bezig met mijn eten en ontlasting bijhouden. Ik heb weer moed, vertrouwen, ik ben weer krachten aan het opbouwen. Bijna elke keer voelde ik opluchting als ik na de behandeling naar huis ging. Eén keer hoorde ik naderhand de woorden “ferm en fier ” in me klinken, daar moest ik erg om lachen en dat voelde ik in mezelf en had ik in Veronike gezien. Veronike is erg lief, stevig, licht en krachtig, met een aanstekelijke twinkeling in haar ogen.
Total Reset is magisch, en het werkt!

Kom langs voor een vrijblijvend advies

Afspraak maken

Misschien ook interessant

 • Over microcirculatie, pijn

  Neuropathie in voeten

  Na een eerste losse kennismakingsbehandeling. Ik was uiterst ontspannen alsof ik de hele dag in de sauna gad gezeten of ...
  Lees meer
  Lees meer over Neuropathie in voeten
 • Over Nano Healthcare, pijn

  Hielspoor

  Wat een gemene pijn geeft hielspoor, vooral bij het opstarten elke keer. Ik had al veel geprobeerd om er van ...
  Lees meer
  Lees meer over Hielspoor
 • Over coaching

  Doorpakken

  jan 2022 Zo fijn om te komen. Kom nu ook vaker en cliché misschien maar wou dat ik dit veel eerder ...
  Lees meer
  Lees meer over Doorpakken