Over Self Empowerment, Total Reset Methode

Koud, uitgemergeld en uitgeput

Wat ben ik blij dat ik via via van Total Reset hoorde. Ik zat behoorlijk in de put, zo weinig eigenwaarde, zo veel gezondheidsklachten.
Ik kwam de eerste keer binnen als een zwak, slap, bibberig vogeltje, zo koud, uitgemergeld en uitgeput. Ik stevende af op dure darmonderzoeken en allerlei voedsel niet meer kunnen eten en ik wilde gewoon niet aan een ingewikkeld dieet. Na elke behandeling (ik had er vijf) voelde ik positief effect, ik zal er een paar noemen.
Na de eerste keer ging mijn gewicht 5 à 6 kilo omhoog en dat was een goed teken en is zo gebleven. Ik kan nu boeren laten, dat is nieuw en positief voor loslaten. Ik heb nooit meer een opgeblazen buik, ben niet meer misselijk en heb zelden nog buikpijn. Ik heb het niet meer zo ijskoud. Ik durf weer alles te eten, ik ben niet meer bang voor eten, hoera! Ik ben niet meer zo obsessief bezig met mijn eten en ontlasting bijhouden. Ik heb weer moed, vertrouwen, ik ben weer krachten aan het opbouwen. Bijna elke keer voelde ik opluchting als ik na de behandeling naar huis ging. Eén keer hoorde ik naderhand de woorden “ferm en fier ” in me klinken, daar moest ik erg om lachen en dat voelde ik in mezelf en had ik in Veronike gezien. Veronike is erg lief, stevig, licht en krachtig, met een aanstekelijke twinkeling in haar ogen.
Total Reset is magisch, en het werkt!

Kom langs voor een vrijblijvend advies

Afspraak maken

Misschien ook interessant

 • Over coaching

  Stap voor stap

  Ik voel me altijd veel beter als ik Veronike weer gesproken heb. Ze luistert goed en weet altijd precies de ...
  Lees meer
  Lees meer over Stap voor stap
 • Over Nano Healthcare, pijn

  NANO na 4 behandelingen al meer energie en minder pijn

  Na 4 maal behandeld te zijn met NANO therapie voel ik mij nu al opgewekter omdat ik meer energie heb. Daarnaast ...
  Lees meer
  Lees meer over NANO na 4 behandelingen al meer energie en minder pijn
 • Over microcirculatie, pijn

  Neuropathie in voeten

  Na een eerste losse kennismakingsbehandeling. Ik was uiterst ontspannen alsof ik de hele dag in de sauna had gezeten of ...
  Lees meer
  Lees meer over Neuropathie in voeten