GEZOCHT mede mensen die op zoek zijn naar een betere gezondheid

Wil je nog fitter of gewoon gezonder worden, twijfel dan niet maar kom dan ook voor een wetenschappelijk onderbouwde bloed test (schrik niet…het is maar een vingerprikje), velen gingen je voor en we hebben prachtige resultaten. Je krijgt een mooie lab-uitslag met veel informatie over jouw lichaam en een onderbouwd advies.

De verhouding tussen Omega 3 en Omega 6 is heel belangrijk. We eten tegenwoordig onbewust veel te veel Omega 6 en veel te weinig Omega 3, daardoor raakt ons lichaam uit balans en krijg je klachten als concentratie verlies, bijvoorbeeld niet meer lang kunnen lezen; of verzuurde spieren; of met het sporten niet meer zo veel energie hebben als je eerder was gewend. Daarnaast leven we toch in een stressvolle tijd en zelfs met sporten krijg je niet alles gezond. Met een aangepast voedingspatroon ga je je zeker beter voelen maar met alleen voeding halen we niet meer het beste in ons zelf naar boven, tijdelijk ‘aanvullen’ met supplementen brengt je weer op dreef.

Belangrijkste voordelen die we kunnen bereiken:
1. Verbeterde Hersenfunctie
2. Goed voor het hart zijn
3  Versterken van je immuunsysteem
4. Omega-6/omega-3 evenwicht op een normale verhouding

Wil je meer weten, bel dan vrijblijvend! 06 1008 5998 of mail naar info@herrots.nl

!!! De eerste persoon die test met een perfecte uitslag moet ik nog tegenkomen, ben jij dat? Dan trakteer ik op een lekkere lunch.

Terug naar gezocht: Wil je mij meehelpen om meer mensen gezond te krijgen dan vertel ik je graag hoe we dat samen kunnen doen.

Kom langs voor een vrijblijvend advies

Afspraak maken

Misschien ook interessant

 • Ben ik wel gezond bezig

  We worstelen allemaal wel eens met die vraag. In het interview wat ik laatst mocht geven komt dat weer naar ...
  Lees meer
  Lees meer over Ben ik wel gezond bezig
 • Hoofdpijn

  Hoofdpijn

  Hoofdpijn is echt niet leuk, veel mensen hebben af en toe eens hoofdpijn, een aantal heeft gelukkig nooit hoofdpijn en ...
  Lees meer
  Lees meer over Hoofdpijn
 • Wat zegt jouw bloeddruppel?

  De nieuwste kijk van de wetenschap op de vetzurenbalans heeft betrekking op de verhouding tussen de essentiële omega 3 - ...
  Lees meer
  Lees meer over Wat zegt jouw bloeddruppel?