januari 2023 Interview over artrose en lipoedeem behandeling met Nano Cellcare

De revolutionaire gezondheidtherapie NANO Cellcare krijgt steeds mee bekendheid. Het wordt mij in mijn praktijk nog elke dag duidelijker wat het resultaat kan zijn voor onze cliënten. Vandaag een introductie-interview over het resultaat bij lipoedeemklachten en bijkomend verdwenen ook de pijnlijke artrose klachten in haar duimen.

Al uw cellen hebben baat bij de mineralen uit de Dode Zee, vitamine C en hyaluronzuur. Hyaluronzuur is zeer belangrijk voor het aantrekken en het binden van watermoleculen t.b.v. o.a. huidvolume, versteviging en hydratatie. Bovendien is de hoeveelheid hyaluronzuur belangrijk voor gezond bindweefsel en goede smering van uw gewrichten.
Helaas neemt de aanmaak van hyaluronzuur af vanaf uw ca. 22e levensjaar. De veroudering van uw huid laat de gevolgen hiervan al snel zien. Maar ook uw niet zichtbare cellen kunnen lijden onder een gebrek aan hyaluronzuur. Vele ziektebeelden kunnen het gevolg hiervan zijn.

Door voornoemde stoffen te nanoriseren en via de huid aan te bieden, bereiken die ook de dieper gelegen cellen. Dit is onvoldoende mogelijk via injecties, darmopname of serums. Zo kan u met een aantal behandelingen tekorten weer aanvullen. Hiermee levert u een grote bijdrage aan het
zelfherstellende vermogen van uw lichaam.

Met Nano CellCare therapie verjongt u zo van buiten én van binnen.
Nano CellCare therapie kan duurzame positieve effecten bij veel soorten pijn en energieklachten.

Klik hier voor meer info

Bel vrijblijvend voor een informatie of een eerste kennismakingsbehandeling.
klik hier

Kom langs voor een vrijblijvend advies

Afspraak maken

Misschien ook interessant