Wat kunnen we doen?

Wie had bij mijn laatste bericht verwacht dat we in deze Corona situatie zouden komen? Ik merk aan de vele – on line- gesprekken met collega’s, vrienden&familie en met cliënten dat iedereen wel op een moment of momentje heeft van …wat nu…..? soms geen werk, soms ziekte vlakbij.
De spanning hoopt zicht dan op maar gelukkig zijn er ook velen die me vertellen dat ze de rust beginnen te waarderen en een invulling gaan geven aan deze nieuwe tijd.

Het ‘onbestemde’ gevoel dat je soms bekruipt is heel normaal en herkenbaar.
Ikzelf voel me dankbaar met mijn gezin en fijne woonplek en het feit dat er internet bestaat zodat ik kan blijven ondersteunen met een gesprek of een advies op afstand.
Laten we onszelf en onze gezinsleden goed beschermen en ons eigen afweer (immuun) systeem ondersteunen. Mail mij als je daar advies bij nodig hebt of gewoon even je hart wilt luchten.
Mail info@herrots.nl    of    bel 06 10085998.

Ik wens jullie warme Paasdagen, groeten van een leeg terras!
Veronike

Kom langs voor een vrijblijvend advies

Afspraak maken

Misschien ook interessant

 • Voeding verandert gedrag!!! geen broodje aap

  Er zijn zoveel wetenschappelijke onderzoeken die onderbouwen dat voeding veel invloed heeft op het brein. Of je nou zwanger bent ...
  Lees meer
  Lees meer over Voeding verandert gedrag!!! geen broodje aap
 • BRON artikel Evenwijs.nl : Een vaccinatie doe je voor jezelf, niet voor een ander. Als het vaccin werkt ben je ...
  Lees meer
  Lees meer over
 • November aanbieding

  Maak vrijblijvend een afspraak!  voor €49,50 krijgt je een gezondheidsadvies en/of een basis reset behandeling om lekker tot rust te ...
  Lees meer
  Lees meer over November aanbieding