Wat kunnen we doen?

Wie had bij mijn laatste bericht verwacht dat we in deze Corona situatie zouden komen? Ik merk aan de vele – on line- gesprekken met collega’s, vrienden&familie en met cliënten dat iedereen wel op een moment of momentje heeft van …wat nu…..? soms geen werk, soms ziekte vlakbij.
De spanning hoopt zicht dan op maar gelukkig zijn er ook velen die me vertellen dat ze de rust beginnen te waarderen en een invulling gaan geven aan deze nieuwe tijd.

Het ‘onbestemde’ gevoel dat je soms bekruipt is heel normaal en herkenbaar.
Ikzelf voel me dankbaar met mijn gezin en fijne woonplek en het feit dat er internet bestaat zodat ik kan blijven ondersteunen met een gesprek of een advies op afstand.
Laten we onszelf en onze gezinsleden goed beschermen en ons eigen afweer (immuun) systeem ondersteunen. Mail mij als je daar advies bij nodig hebt of gewoon even je hart wilt luchten.
Mail info@herrots.nl    of    bel 06 10085998.

Ik wens jullie warme Paasdagen, groeten van een leeg terras!
Veronike

Kom langs voor een vrijblijvend advies

Afspraak maken

Misschien ook interessant

 • Ben ik wel gezond bezig

  We worstelen allemaal wel eens met die vraag. In het interview wat ik laatst mocht geven komt dat weer naar ...
  Lees meer
  Lees meer over Ben ik wel gezond bezig
 • Hoofdpijn

  Hoofdpijn

  Hoofdpijn is echt niet leuk, veel mensen hebben af en toe eens hoofdpijn, een aantal heeft gelukkig nooit hoofdpijn en ...
  Lees meer
  Lees meer over Hoofdpijn
 • Wat zegt jouw bloeddruppel?

  De nieuwste kijk van de wetenschap op de vetzurenbalans heeft betrekking op de verhouding tussen de essentiële omega 3 - ...
  Lees meer
  Lees meer over Wat zegt jouw bloeddruppel?