Een goede doorbloeding

Chronische klachten hebben een negatieve invloed op onze kwaliteit van leven. Problemen in en met de grote en kleine bloedvaten, mentale overbelasting, moe zijn en voortdurend last hebben van spieren en gewrichten zijn,  vaak blauwe plekken, hijgend bovenaan de trap en ga zo maar door.

Toepassingsgebieden

  • Behandeling
    Activering van het zelf herstellend vermogen door stimulatie van de microcirculatie.
  • Preventie
    Positief effect op uw gezondheid en het slaapritme. Samen leidt dit tot een hogere levenskwaliteit.
  • Betere prestaties
    Ondersteuning van de stofwisseling voor betere prestaties, een sneller reactievermogen, een lager risico op sportblessures en een sneller herstel.

Microcirculatie & vasomotie verbeteren wordt vandaag de dag op velerlei gebied aangeraden om thuis te onderhouden en te verbeteren, dit kan ook bij therapeuten in de praktijk.  Een effectieve verbetering van de microcirculatie, de doorbloeding van de kleinste bloedvaten, heeft in veel opzichten een positief effect op uw gezondheid, uw immuunsysteem en uw algehele welzijn.

Wilt u meer weten over het belang van een optimale microcirculatie en vernemen hoe u die  kunt stimuleren? Neem dan een kijkje op mijn BEMER partnerwebsite .

Microcirculatie verbeteren met deze aanvullende therapie

De oorzaak van de meeste van de 45.000 ziektebeelden ontstaat in een verstoring van de microcirculatie. Bij de meeste volwassenen en zelfs bij topsporters en zeer gezond levende mensen is de microcirculatie verstoord en kan niet met een gezonde levensstijl en/of medicatie herstellen. Gelukkig heeft Bemer in Liechtenstein de fysische vasculaire therapie ontwikkeld, die ook voor thuisbehandelingen geschikt is gemaakt. Ik kan je er kennis mee laten maken en adviseren in de aanschaf van het systeem voor duurzame thuiszorg. 

Zie de onafhankelijke brochure “Microcirculatie, het belang van van de kleinste vaten voor een gezonde bloedcirculatie” van de Federale vereniging voor gezondheidsvoorlichting en consumentenbescherming.

BEMER kort maar krachtig

2 x per dag 8 minuten dit medische systeem inzetten geeft je 24 uur per dag een optimalisering van de microcirculatie. Het medische systeem wordt zowel in therapie praktijken als in huis toegepast.

Klik hier om naar mijn website te gaan

BEMER voor paarden

De BEMER Horse-Set verbetert de microcirculatie, d.w.z. de doorbloeding van de fijnste bloedvaten, bevordert de stofwisseling en de celactiviteit en bijgevolg ontspannings- en genezingsprocessen bij paarden. Ook een optimalisatie van de soepele gang is wetenschappelijk bewezen.

 Wil u meer vernemen over hoe de BEMER Horse-Set aan het welzijn van uw paard kan bijdragen? Neem dan een kijkje op mijn BEMER partnerwebsite .

Geïnteresseerd?

Neem dan contact met mij op voor persoonlijk advies.

Neem contact op