Hulp bij stress en psychische klachten

De maatregelen waar we nu mee te maken hebben zijn ingrijpend in ons leven, het kan zelfs onbewust oude ‘triggers’ wakker maken. Angst om wat er is en komen gaat, houdt veel mensen bezig.

Vaak is een combinatie van een paar coachgesprekken en soms een goede verbetering van je darmflora, al voldoende om je weer op de been te krijgen of te houden.

Leren om moeiteloos in het leven te staan is en groot cadeau aan jezelf.

ANGST zoals hoogtevrees, angst om te vliegen, kleine ruimtes 

Mijn eigen overwinning:   Ik liep zelf met enorme hoogtevrees, echt jarenlang. Vastgeplakt langs de wand van een hoog gebouw, bang in de skilift of in het vliegtuig en helemaal op wiebelende bruggen. Ik ben mijzelf gaan coachen met de technieken die ik in de praktijk ook toepas.
Het resultaat is stap voor stap gekomen, maar euforie was bij het abseilen van de Euromast en geen knikkende knieën meer als ik in een skilift stap. Ik kan nu van de hoogte genieten als we met de auto in de bergen rijden, vliegen zonder probleem en heb tot slot mijn droom waargemaakt: compleet gelukkig, zonder angst over de hoogste hangbrug van Europa gelopen, gesprongen, gerend. Wat een geluk 😊