Beter in jezelf zitten

HERROT’s – jouw partner in de weg naar een gezondere leef- en werkomgeving

Klachten in je lijf kunnen je behoorlijk dwars zitten en niet iedereen ziet het aan de buitenkant. Maar chronische pijn, moeheid, depressie of altijd jeuk kunnen je in de weg zitten en je leven beïnvloeden. Vaak heb je ook al heel veel geprobeerd.

Doordat ik gespecialiseerd ben ik een aantal methodes kan ik deze op maat samenvoegen en jou helpen om je beter te gaan voelen. Het is geen pleister, het duurt meestal wel even omdat je lichaam al zo lang bezig is met oplossingen te vinden.
Als eerste zal ik altijd een uitgebreid intake gesprek met je hebben waarbij we een en ander in kaart brengen. Meestal komt er een kleine bloedtest bij die we naar het lab opsturen. Ik baseer mij op jouw verhaal en de feiten die uit het lab onderzoek komen. Daarnaast zijn er vaak al onderzoeken gedaan door een arts of andere therapeut en ook die uitkomsten neem ik mee .

Van jou vraag ik alleen commitment / inzet en een een dosis geduld.

Werkt dit ook voor mij?
Ja, dit werkt zeker voor jou als je echt een stap wilt maken, het gaat niet vanzelf. Ik kan je advies geven maar uiteindelijk hangt het succes ook af van je eigen wens naar verbetering.

 

Met welke (combinatie van) methodes werk ik ?

Wie is HERROT’s?

Mijn naam is Veronike Kartman-Herrot. Sinds 1997 ben ik als freelancer aan het werk en ik heb sinds 2011 een praktijk aan huis. Ik ben in 1987 getrouwd, wij hebben samen twee kinderen. Mijn passie is mijn rode draad in het leven: meewerken aan een gezondere leef- en werkomgeving.

Meer over HERROT’s

Wil jij ook beter in jezelf zitten?

Laten we een afspraak maken en wie weet kunnen we samen een prachtig traject doorlopen!

Ja! Maak nu een afspraak